Szolgáltatásaink

Belföldi és külföldi utazás

Legyen szó akár belföldi vagy külföldi utazásról, a buszbérlés költséghatékony megoldást jelenthet, amennyiben nagyobb létszámban és együtt szeretnének eljutni úticéljukra. Az utazás során vállaljuk Ön helyett az útvonal megtervezést, természetesen a megrendelő igényeihez igazodva. Önöknek nem kell az útdíjjakkal, parkolással és a vezetéssel foglalkoznia, ezek a mi feladataink. Hosszabb utak esetén a buszainkban rendelkezésre álló CD/DVD lejátszó által akár zenehallgatásra/filmnézésre is lehetőségük nyílik. Járműveink hűtővel felszereltek, így igény esetén víz és üdítő bekészítés kérhető. Abban az esetben, ha a buszok csomagtere nem elegendő csomagjaik számára, úgy vendégeink a zárt utánfutóinkban biztonságban tudhatják értékeiket. Várjuk baráti társaságok, utazási irodák, cégek, egyesületek érdeklődését.


Városnézés

Egy vagy többnapos csoportos városnéző túrákat nagymértékben elősegíti a „saját” kisbusszal való városon belüli közlekedés. A csoport rugalmasan, könnyedén tud eljutni egyik nevezetességtől a másikig. Nincs szükség a helyi közlekedési eszközök használatára, így időt és pénzt takarítanak meg. Gépjárművezetőink Budapesten és a környező nagyvárosokban (Bécs, Salzburg, Pozsony, Prága, Krakkó, Varsó, München, Berlin stb.) rutinosan, a helyi közlekedési sajátosságokat ismerve mozognak.


Reptéri transzfer

Repülővel történő csoportos utazás esetén számos esetben problémát és kiemelkedően magas költséget jelent 2-3 autó – az utazás teljes időtartama alatti - reptéren való parkoltatása. Buszbérélés esetén már a reptérre való utazás is a kikapcsolódás részévé válik, hiszen a csoport egyetlen tagjának sem kell a rövid vagy hosszútávú vezetéssel, a parkolással, a csomagok szállításával foglalkoznia. Többek között ezen problémák áthidalására nyújt lehetőséget cégünk reptéri transzfer szolgáltatása. Cégeknek, utazási irodáknak, delegációknak, de magánszemélyeknek is – akik családjukkal, nagyobb baráti társasággal kívánnak utazni - ajánljuk Budapest, Debrecen, Bécs, Pozsony reptereire történő transzfereinket. Emellett nagy számban bonyolítunk repülőtér-szálloda, repülőtér-hajóállomás közötti utaztatást is, mely cégünk és járművezetőink színvonalas munkáját tükrözi.


Céges rendezvények

Vállaljuk céges kirándulások, csapatépítők, workshopok, konferenciák vendégeinek szállítását Budapesten, vidéken vagy a megrendelő igényeinek megfelelően akár külföldön is. A csapatépítők során már közös utazás alatt együtt lehet a társaság, egyetlen kollégája, meghívottja sem fog késve érkezni a helyszínre. A szolgáltatásunk igénybevétele által egyszeri költségként merülnek fel a járulékos költségek és az elszámolás is egyszerűbb, gazdaságosabb és átláthatóbb, mintha külön autókkal érkeznének a vendégei.


Sportrendezvények

Társaságunk számos alkalommal vett részt neves futball csapatok delegációjának, illetve sportegyesületek tagjainak külföldi versenyre való szállításban. A buszbérlés rendkívül kényelmes, komfortos utazási mód, abban az esetben is, amikor sítúrára indulunk családdal, barátokkal, vagy szervezett program keretében. Autóbuszaink csomagtere tágas, de amennyiben igény van rá, saját tulajdonú utánfutóink a megrendelő rendelkezésére állnak.


Családi rendezvények

Egy összehangolt esküvő megszervezése nagyon összetett feladat. Társaságunk vendégeinek szállításban tud Önöknek megbízható segítséget nyújtani. Autóbuszaink feldíszíthetőek virággal, szalagokkal, egyéb dekorációs elemekkel melyek könnyen és le- és felszerelhetőek. Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat, mi garantáljuk, hogy a násznép komfortos, tiszta és higiénikus körülmények között, időben érkezik meg a Nagy Nap helyszínére és biztonságban tudhatja őket a rendezvény végeztével a szálláshelyükre történő utazás tekintetében is.